Nu staat voor
tijd voor jou

Onze filosofie

De holistische paramedische groepspraktijk-nu bestaat uit een gedreven en professioneel team met een brede kijk op het menselijk functioneren. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste invalshoek en behandeling om jouw natuurlijk evenwicht te herstellen.

We werken niet langer vanuit "elk zijn vakgebied" maar kijken met een bredere blik naar je gezondheid.

De holistische aanpak

De essentie van een holistische praktijk is dat we op verschillende manieren werken naar een gezond lichaam en geest. Naar het (terug) vinden van het evenwicht op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak. We kijken verder dan de pure klachten of symptomen. We zijn als mens in een constante wisselwerking tussen en met onze omgeving. 
Het NU-team gaat samen met jou op zoek naar antwoorden op soms complexe gezondheidsvragen.

Van curatief naar preventief

Het is onze eerste taak je opnieuw volledig gezond te krijgen. In onze aanpak en behandeling willen we er ook naar streven dat je niet ziek wordt. De ziekte een stap voor zijn. Als je voldoende inzichten hebt, kan je zélf veel veranderen. We helpen je graag tot nieuwe inzichten komen en jezelf te beschermen tegen ziektes en ongemakken.

De unieke aanpak

We zitten met ons hoofd constant in het verleden of in de toekomst maar zelden in het NU, in het moment. Dat geeft spanning. Veel meer dan dat we beseffen.

Dat geeft een onmiddellijke weerslag op ons lichaam met spierspanning, rugpijn, nekpijn, vermoeidheid, piekeren, spijverteringsproblemen, … als gevolg. Het NU-team wil daar een totaaloplossing voor bieden.

Omdat iedere mens uniek is, zal het therapeutisch advies in de groepspraktijk-nu persoonlijk en op maat zijn.

Ons nu-team

Lees verder op de teampagina wie van het NU-team jou kan helpen.


ontmoet ons nu-team